Vi städar dina fönster för privat och kommersiellt bruk, professionellt, billigt och snabbt i Stockholm, som också inkluderar Växthusstädning. Vårt professionellt utbildade team av fönsterrengörare står till ditt förfogande med de mest moderna, testade rengöringsmedel och tekniska hjälpmedel i Stockholm. För att optimera byggnadens perspektiv och utseende, erbjuder vi dig streckfri och glansig rengöring av glasytor och fönsterkonstruktioner av alla typer och storlekar i Stockholm. Dessa inkluderar skyltfönster, glasfasader, upplysta bokstäver, Växthusar, glastak och mycket mer.

Inget fönster är för högt för oss när det kommer till vår fönsterrengöring i Stockholm
Vi har lämplig utrustning och många års erfarenhet av fönsterrengöring och glasrengöring i Stockholm, vi rengör professionellt alla typer av glasytor som akrylglas, brandskyddsglas, trådglas, trådprydnadsglas, frostat glas, solskyddsglas eller säkerhetsglas, dammfritt, streckfritt, vattenfläckfritt och skadefri vår utbildade fönsterrengörare. Glasrengöring i Stockholm sker på båda sidor och det finns möjlighet till att lägga till ramrengöring och rabattrengöring i din bokning om detta skulle önskas. Vi städar även privata hushåll för dig från måndag till lördag från kl. 09.00 till 20.00. I det kommersiella området i Stockholm sker fönsterrengöring och glasrengöring dygnet runt.
Fönsterputs är för dem allra flesta en börda som de helst vill klara dig utan, detta går ju lätt att fixa. Genom att hyra in fönsterputs i Stockholm så kan du njuta av din fritid och låt fönsterrengöringspersonalen rengöra dina glasytor i ditt ställe. Efter en professionell och grundlig rengöring av våra fönsterrengörare är du garanterad att ha en fri utsikt över Stockholm igen.
• Vi övertygar våra kunder genom våra prestationer, målet är att vi varenda gång ska överträffa förväntningarna!
• vi är nöjer oss inte förens våra kunder är nöjda!
• Du sparar dyrbar tid, skonar dina nerver och ser fram emot att solen skiner genom dina fönster.

Fasadstädning Stockholm
Vårt professionellt utbildade team av fönsterrengörare står till ditt förfogande med de mest moderna, testade rengöringsmedel och tekniska hjälpmedel för fasadstädning i Stockholm. Det finns olika sätt att rengöra fasaden på din byggnad. Om du vill ha mer information om fasadstädning så tveka inte på att kontakta din städfirma i Stockholm. Ett tips kan vara att anställa samma firma för detta arbete om ni redan har en firma som sköter eran fönsterputsning, förutsatt att denna firma erbjuder fasadstädning så klart.

Växthus Stockholm
Inget växthus är för högt eller för sluttande för oss. Be oss om fönsterputsning av ditt växthus direkt så får du se vad vi har att erbjuda för just dig. Vi har många års erfarenhet av rengöring av Växthusar. Därför kan vi med gott samvete säga att vi garanterat kommer att hitta en lösning för rengöringen av ditt Växthus också. Om du har speciella frågor om rengöringen av ditt Växthus, kontakta oss så svarar vi på dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *