Ny blick genom nya köksplattor
Kunder tycker ofta att köksplattorna är tråkiga vita brickor. Detta är inte längre fallet idag, du kan välja mellan många olika typer av brickor. Kakelplattor är ett praktiskt val för att lätt kunna torka bort stänk ifrån matlagning och dylikt, detta eftersom de är resistenta mot värme så blir rengöringen mycket enkel. Har du för närvarande plattor och vill du ha något annat? Fråga då en expert från Stockholm om möjligheterna att byta.

Placera stänkskydd
Att placera någon form av stänkskydd är ett jobb som en professionell köksrenoverare ifrån Stockholm ofta använder under en köksrenovering. Ett stänkskydd är en idealisk lösning om du vill förhindra att väggen bakom gasugnen skadas av stänk från matlagning. Ett stänkskydd kan göras av olika produkter. Vi installerar vanligtvis brickor eller en glasvägg hos våra kunder i Stockholm.

Renovering av köket med en ny diskbänk
Du kan försöka reparera en gammal diskbänk. Men på grund av hygien är det en bättre idé att byta diskbänken mot en ny. En rund eller fyrkantig diskbänk, en dubbel eller en med en dränering. Valet är helt ditt. Om måtten på den nya diskbänken överensstämmer med den gamla, är montering inte svårt. Om diskbänken är mycket större än den gamla, kan du behöva justera bänkskivan.
En köksrenoverare från Göteborg kan installera en diskbänk på olika sätt. Spolmontering, ytmontering eller understruktur, valet är ditt.

Att installera köksbelysning skapar mer atmosfär
Köksbelysning är praktisk och nödvändig när du lagar mat. Men det är också möjligt att lägga till atmosfär i ditt kök med köksbelysning. Placera till exempel justerbara fläckar ovanför bänkskivan. Eller vad sägs om vacker skåpbelysning så att du alltid hittar det du letar efter i köksskåpen?
Det är klokt att skapa en belysningsplan för ditt kök. Här anger du var grundläggande köksbelysning, arbetsbelysning och eventuell stämningsbelysning ska placeras.

Köksö, roligare i köket
En köksö är ett vackert tillskott till ditt kök. Du kan välja mellan olika typer av köksöar. Detta är perfekt om du har besök medan du lagar mat. De sitter vid ön medan du arbetar bakom spisen. Ett annat alternativ är den spolande ön, där diskon ligger på ön. En halvö är perfekt när köket är lite för litet för en isolerad ö.

Renovera bänkskivan
Förutom köksskåp och dörrar påverkar köksbänkskivan också kökets karaktär. Genom att byta köksplatta med en annan är det möjligt att ändra hela atmosfären. En bänkskiva i massivt trä förmedlar till exempel en äkta och lantlig atmosfär, medan en grå plastköksplatta skapar en mer modern look. Genom att göra toppen lite tjockare än vanligt ändrar du omedelbart utseendet.

Måla köket
Ett av de billigaste alternativen för att anpassa din köksdesign är att måla utrymmet på nytt. Till exempel är det ett alternativ att skapa en mycket varm atmosfär med jordtoner, eller en mycket modern atmosfär med eleganta vita väggar. Dessutom är det möjligt att måla bara köksfronterna. En färgskillnad kan redan leda till ett helt annat utseende.
Vill du lämna målningen till en erkänd köksspecialist? Det finns gott om duktiga köksrenoverare som utgör köksrenoveringar i Stockholm och andra storstäder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *