Rivnings- och markarbeten i Stockholm och med ungefär 40 km radie

Markmuskler AB är ett medelstort rivnings- och företag inom markarbeten med årtionden av erfarenhet. Vi har våra egna lastbilar och anläggningsmaskiner. Som ett erfaret och beprövat företag inom detta område är vi den perfekta partnern för byggare, byggföretag, arkitekter och utvecklare. Professionell kompetens, modern teknik och kvalificerade medarbetare är våra styrkor. Vi ser oss själva som en flexibel kontakt för små och stora markarbeten i Stockholm med omnejd. Det är vårt mål att hitta en optimal lösning för våra kunders alla önskemål

Kompetent och billigt företag i Stockholm

Ofta, när det gäller ett projekt inom rivning eller markarbeten, många ytterligare saker måste beaktas att du som byggare eller utvecklare inte har tagit hänsyn till eller inte vet hur man genomför dem bäst. Medföljande rivningsarbete eller markarbeten tar vi även hand om extratjänster som kompetent kontaktperson. Ditt rivningsobjekt måste kopplas bort från alla anslutningsområden som el, gas, vatten etc. Det kan finnas vissa krav som måste uppfyllas när det gäller en befintlig trädpopulation eller en godkänd trädlagerplan finns. Behöver du vägstopp, trottoar eller vägomläggningar i det allmänna vägområdet för att säkra din rivning objekt? På begäran kan vi hjälpa dig som kompetent partner inom alla dessa områden. Vi ger dig råd och genomföra de enskilda åtgärderna och hjälper gärna till med ditt markarbete i Stockholm. Ring oss nu eller skicka oss ett meddelande via vårt kontaktformulär! För markarbeten i Malmö besöker du denna sida!

Markmuskler AB – Din kompetenta partner

När det gäller ett smidigt och professionellt utförande av rivningar, röjningar, markarbeten och avloppsarbeten i Stockholm är Markmuskler AB en eftertraktad servicepartner. Tack vare våra decennier av erfarenhet inom rivning och markarbeten kan vi på ett tillförlitligt sätt genomföra såväl stora som små byggprojekt. Vill du övertyga dig själv om vår kompetens? Ta sedan en titt på vårt serviceområde. Här hittar du våra kvalifikationer, intyg och andra viktiga dokument tydligt sammanställda.

Markarbeten och rivning i Stockholm med omnejd

Markmuskler AB används för dig inom en radie av upp till 50 kilometer runt Stockholm. Förutom Stockholm, Södertälje och Norrtälje finns vi representerade på många andra platser. Är du intresserad av att arbeta tillsammans för ett visst byggprojekt eller behöver du vår hjälp med en specifik uppgift? Tveka då inte att kontakta oss. Vi skulle gärna ge dig ett individuellt erbjudande.

Markarbeten i Stockholm med mera!

Letar du efter en professionell partner för markarbeten?

Vi är ett företag med många års erfarenhet av  markarbeten. Professionellt skapande av utgrävning gropar och gropar utgrävning är vår dagliga uppgift. Vi utför transport av hällbara varor som grus, humus, sand och andra jordmaterial med vår egen, moderna lastbilsflotta.  Vi löser upp, laddar, transporterar och komprimerar de önskade ytorna. Utgrävningsarbeten för en- och flerfamiljshus, bostäder och kommersiella anläggningar samt andra markarbeten projekt är markarbeten som efterfrågas av oss.

Vi genomför detta markarbeten med egna maskiner bestående av kedjegrävare, hjullastare, mobila grävmaskiner och även små kompaktgrävare, snabbt och professionellt.

Tjänster:

  1. Utgrävning av utgrävningsgropen, utgrävningsgrop underfyllning och andra jordrörelser efter behov.
  2. Leverans eller avlägsnande av hällbara varor av olika slag såsom grus, humus, etc.
  3. Uthyrning av entreprenadmaskiner (t.ex. grävmaskiner, hjullastare) och lastbilar (tippfordon), inklusive operatörer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *