När du flyttar är det trevligt att börja i ett rent hus. Du förväntar dig därför att de som tidigare bott har lämnat huset städat. Det händer ofta att du inte hittar huset tillräckligt rent. Om så är fallet kan du kontakta oss för en rörlig rengöring.
När du flyttar städar vi hela huset för dig, men du kan också välja att endast en del av huset ska rengöras.
Tänk på de viktigaste områdena som sanitetsområdet: toalett, badrum och / eller köket.
Vi är glada att ta hand om den stora borttagningsrengöringen eller en del av den åt dig. När flyttstädning Stockholm har varit hemma hos dig så kommer det märkas och du kan börja njuta av ditt nya hem.
Uppdrag avseende ren leverans av huset vid köp och försäljning ges också ofta av fastighetsmäklare.

VAD SOM RENGÖRS UNDER EN RÖRELSE RENGÖRING
Följande delar rengörs noggrant när du flyttar hem.
– Golv
– Sanitär
– Kök
– Golvlister
– Ramverk
– Träslöjd
– Dörrar

RENGÖRINGENS VARAKTIGHET
Varaktigheten på en avlägsnande rengöring beror på husets storlek och graden av förorening. Städning av en medelstor lägenhet tar i genomsnitt 7 timmar, för ett enfamiljshus tar det 7-10 timmar och för en villa tar det 15-45 timmar.
HUR FUNGERAR EN RENGÖRING AV DITT NYA BOENDE?
Första saken: Om du är intresserad av en flyttstädning i Göteborg, vänligen kontakta oss. Du kan ange följande punkter i ett kontaktformulär:

– Kontaktuppgifter
– Adressen till huset som behöver rengöras
– Hur många kvadratmeter huset är
– Eventuella detaljer: som föroreningsgrad, vilket golv

Andra saken: Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt med kontaktformuläret och vi skickar det beräknade antalet timmar för rengöring. Vi arbetar med ett timpris. Beroende på föroreningsgrad kan rengöring ta kortare eller längre tid. I priset ingår allt använt material och exklusive parkeringsutgifter
Tredje saken: Vi kommer till er nya bostad på det beslutade datumet.
Fjärde saken: Betalning ska genomföras för det arbete som har gjorts, detta kan göras direkt eller via faktura.

BORTTAGNINGSRENGÖRING
Flyttstädfirman har för närvarande ett team på 80 anställda. Varav kollegor är specialiserade på att leverera hem och är vana att arbeta bra och snyggt. Våra under inkluderar privatpersoner, bostadsföreningar och fastighetsmäklare. Se våra referenser.
Kort sagt, letar du efter ett professionellt städföretag för en städning? Vänligen kontakta oss direkt så kan vi kolla på hur vi kan hjälpa just dig. Vi hjälper regelbundet företag men även privatpersoner med sin städning av flytt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *