Kontorsstädning Stockholm med ekologiska och hållbara rengöringsprodukter
Letar du efter en pålitlig firma inom kontorsstädning i Stockholm? Då är du precis rätt på Kontorsstädarna Stockholm!
Vårt städföretag, specialiserat på professionell kontorsstädning, är verksamt i Stockholm med omnejd. Det första intrycket är avgörande. Detta gäller även kontor och affärslokaler. Rena utrymmen är ett företags telefonkort. De förmedlar automatiskt know-how och allvar.
Kunder, affärspartners och anställda känner sig hemma i en välskött atmosfär där inte bara golv eller väggar, men också utrustning som möbler, telefoner, faxmaskiner, PC, bildskärmar och kopiatorer samt kök och sanitetsområden alltid är ordentligt rengjorda. Besökare från oklanderligt rena arbetsplatser utnyttjar förväntade goda yrkeskvalifikationer.

Kontorsstädning Göteborg
Som ett erfaret städföretag för professionell kontorsstädning i Stockholm är vi din perfekta kontakt för fastighetsstädning. Vårt rengöringsarbete ger dig höga krav på renlighet och hygien. Vi använder innovativa ekologiska och effektiva rengöringsmetoder och följer relevanta miljöskyddskriterier.
På begäran utför vi ytterligare individuellt rengöringsarbete för dig. Kan någon rengöra ditt te kök ordentligt igen? Ska sanitetsanläggningarna underhållas regelbundet? De yrkesverksamma inom Kontorsstädarna Stockholm, ditt professionella städföretag i huvudstaden och det omgivande området, ta hand om din begäran. Kundnöjdhet värderas högt av oss. Våra medarbetare får regelbunden utbildning i yrkeskvalifikationer. Du kan anta att du har artigt uppförande samt grundligt och tillförlitligt arbete. Vi frågar alltid våra nya kunder vad som fick dem att byta tidigare städpartner. Anledningen är trots allt av särskilt intresse för oss eftersom vi vill övertyga dig som ditt nya städföretag redan från början. Berätta vad som inte fungerade så bra innan, och vi kommer att ägna särskild uppmärksamhet åt dessa detaljer.

Ekologisk kontorsstädning Stockholm
Spara tid och nerver – undvika experiment. Hos oss får du rengöringsresultat till ett bra pris, vilket är riktigt imponerande.
Som ett erfaret städföretag erbjuder vi dig vår städservice i Stockholm som grundläggande rengöring samt daglig eller med vissa intervall utförda underhållsrengöringar. Vårt utbud av tjänster för kontorsstädning omfattar till exempel:
Torka av golven
Dammsugning av mattor och mattor
Rengöring av teköket
Rengöring av sanitetsanläggningar
Rengöringsdiskar, kontorsutrustning och telefonsystem
Vi använder ekologiskt nedbrytbara tvättmedel. Vi bortser från papperskorgar och rengöringsrelaterat avfall på ett miljövänligt sätt.

Kontorsstädning Stockholm med utmärkt valuta för pengarna
Hur kan utmärkta rengöringsresultat förenas med ett så lågt pris? Denna fråga är uppenbar. Vi svarar gärna på dem:
Vår personal har varit noga utvalda och deltar regelbundet i yrkesutbildning. Förutom effektiv hantering av tvätt- och rengöringsmedel och riktade rengöringsmetoder innebär detta även organisation, tidshantering och miljöaspekter. Kundnöjdheten upptar ett stort utrymme i utbildningen av de anställda i vårt städföretag. Vi lägger stor vikt vid gott uppförande, servicetänkande och tillförlitlighet.
Vårt städföretag vet exakt vad som är viktigt vid rengöring av byggnaden. Detta gäller såväl byggnaden som rengöringsmedel eller städare.
Vi är proffs, inte amatörer.
Endast nöjda kunder äntligen placera uppföljningsorder och rekommendera oss. Tydligen har vi rätt med vårt koncept, för till vår glädje händer detta ofta. Så du kommer inte ångra ditt beslut för vårt städföretag heller!
Nöjda stamkunder rekommenderar vår kontorsstädning Stockholm

Som städföretag i Stockholm har Kontorsstädarna Stockholm drivit många hantverkare med kontorsstädning i Stockholm i flera år. Privatpersoner uppskattar städningen av lägenheten av en kompetent städerska. Rekommendationer är alltid ett resultat av denna tillfredsställelse. Vi lär oss om den färska rengöringen resultera i några av våra nya tillägg. Handlare talar om städtjänster. Vårt städföretag i Stockholm har nu utvecklat ett gediget namn för kvalitet och kundorientering. Visst, denna rekommendationsprincip bygger också på vår prissättning. Vi har fasta priser utan dolda oförutsedda kostnader. Innan nödvändiga prisjusteringar kommer vi att ändra rengöringsplanen tillsammans med dig. I händelse av en brådska reagerar vi flexibelt. Kort sagt: Du kan också lita på Kontorsstädarna Stockholm i särskilda fall.
Säker kvalitet till rimliga priser
Under en kontorsstädning i Stockholm, de anställda i Kontorsstädarna Stockholm ta annan behandling än med en praxis rengöring. På samma sätt skiljer sig rengöringsteknik och rengöringsmedel som används i en slutstädning i en lägenhet från den vanliga städningen. Men genom strikta förfaranden enligt hygienstandarder, fast utbildning och motiverat arbete, garanterar varje städerska ett felfritt resultat. I en stad så variabel som Stockholm, är detta ett faktum av tillförlitlighet. Vi har strikt följt dessa för privata och kommersiella kunder i flera år.
Boka tid för din kontorsstädning i Stockholm
Kontorsstädarna Stockholm, ditt professionella städföretag i Stockholm, kommer gärna att arbeta för dig så snabbt som möjligt. För att förbereda konsultationen kan du svara på dessa grundläggande frågor i ett e-postmeddelande:
Där Stockholmadress vill du beställa oss med kontorsstädning eller lägenhetsstädning?
Hur använder du för närvarande fastigheten och hur stora är lokalerna eller trafikområdena?
Vilken enhet måste vi förvänta oss (material, densitet, specialfunktioner)?
Är rengöringsprodukter på plats eller ska vi ta med dessa och städare?
Vill du hellre ringa ett samtal? Naturligtvis kommer vi också att ta frågorna med dig när du kontaktar dig. Slutligen tittar vi på platsen i den tid som finns på plats. Här definieras detaljerna för underhållsrengöring och grundläggande rengöring i rengöringsplanen. Slutligen arbetar städerskan för en dag för repetition. På så sätt kan du själv se hur rutinstädavgiften är vid städning av kontoret och städning av lägenheten. Slutligen framgår det av alla avtal. Från och med då kommer samma personal på vårt städföretag i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *