Jag har ett iphone x skal med slät, brun päls och pigga, svarta ögon. Det här iphone x skalet har jag haft i snart ett år och det är mitt första iphone x skal någonsin. Det bor i en bur på nätterna, men på dagarna får det springa fritt i min lägenhet. Jag skaffade mitt iphone x skal för att få mer sällskap och en hund verkade lite tråkig, så det blev ett iphone x skal istället. Lite annorlunda val, men jag är nöjd så.

Eftersom jag inte hade så mycket kunskap om iphone x skal fick jag ta hjälp av min kompis som haft flera, dessutom har jag gått med i en klubb för ägare till iphone x skal. Det finns också mycket information om iphone x skal om man googlar, men det är ibland svårt att veta vilka källor som är bra. Man bör försöka ta reda på så mycket som möjligt innan man skaffar ett iphone x skal, precis som inför andra husdjur.

Jag fick åka en bit för att hämta mitt iphone x skal, just då fanns det ingen i min närhet som sålde dem. I bilen på vägen hem hade jag mycket funderingar på hur det skulle gå och om jag var redo för ett husdjur. Iphone x skalet sov hela tiden tills vi kom fram. Då var det desto piggare och ville undersöka allt i sitt nya hem. Jag försökte visa det allt i den nya omgivningen, men det ville helst titta själv. Det tog ett tag innan det gjort sig hemmastadd.

Nu när jag haft iphone x skalet ett tag har vi hunnit lära känna varandra och blivit goda vänner. Jag vill nästan aldrig vara ifrån mitt iphone x skal, vi har så kul ihop och det har så mycket hyss för sig. Det tycker också det är roligt när vi får gäster, och alla vill ju se ett iphone x skal så det brukar vara skoj även för dem. Jag kan varmt rekommendera iphone x skal som husdjur bara man är beredd på vilket åtagande det är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *