Hållbart varm med ILho Hq-D 26 i värmepump

Har du fortfarande en bra panna men är du nyfiken på hur du kan spara på uppvärmningskostnader? Då vill vi presentera dig för ILho Hq-D 26 i hybridvärmepump från ILh. Denna hållbara lösning stödjer din panna på ett energieffektivt sätt. På så sätt sparar du snabbt på din naturgasförbrukning och bidrar till ett bättre klimat. Naturligtvis är vi glada att berätta mer om denna teknik.

Energieffektiv uppvärmning med hjälp av luft

Den ILho Hq-D 26 värmepump drar värme från både inomhus och utomhus luft. Som ett resultat kommer din panna måste bränna mindre, så du kommer snart att spara på dina månatliga utgifter. Dessutom återvinner du också energi; värmepumpen utvinner värme från bland annat den utgående ventilationsluften. Dessutom hybrid ILho Hq-D 26 jag arbetar med varje märke och typ av panna. Pannan ger varmvatten och värmepumpen tar hand om rumsuppvärmningen under en stor del av året. Tack vare denna kombination kan du njuta av en hög komfort, trots allt kan pannan hjälpa till när som helst om du behöver varmvatten snabbt.

Den kompakta värmepumpen utan en utomhusenhet

ILho Hq-D 26 i är en så kallad monoblockvärmepump. Detta innebär att installationen endast består av en inre enhet. Det behövs därför ingen stor utomhusenhet för att utvinna värme från luften. Du behöver inte lämna in utomhus och du behöver inte oroa dig för ljud utomhus. Med det valfria och estetiskt utformade takgenomströmningen styrs luften genom systemet utifrån, diskret så att även du kan värma på ett hållbart sätt.

Vill du spara mer på energi men ändå njuta av varmvattenkomfort av en panna? Då ILho Hq-D 26 i värmepump är perfekt för dig!

Installation av värmepump Stockholm

Genom att utvinna värme från jord, grundvatten och utomhusluft värmer en värmepump ditt hem. Dessutom ger det också varmvatten och kylning på sommaren. Denna form av uppvärmning och kylning är hållbar eftersom naturliga element används som alltid är ”fria”. Vår expertinstallatör kan ta väl hand om installationen av din värmepump. Vårt arbetsområde är koncentrerat kring platserna Stockholm

Installation av värmepump Göteborg

Spara energi med en värmepump

En värmepump utvinner 70% fri energi från uteluft, jord eller grundvatten med en värmeväxlare. Resterande 20 procent går till el för att få systemet att fungera. Detta innebär att för 200 SEK inte mindre än 1000 SEK värde av värme produceras. Effektiviteten hos en värmepump är högre än med en oljeeldad panna. Dessutom blir du mindre beroende av fossila bränslen och producerar mindre C02. Exakt vad du kan spara, är vår rådgivare glad att beräkna för dig.

Stratta Hybrid: kylaren som passar din värmepump

Hur ser du till att det alltid är bekvämt i ditt hem och samtidigt gör du hållbara val för uppvärmning och kylning? Det är möjligt med Stratta Hybrid! Tack vare låg H2O-teknik kan denna innovativa radiator värmas upp effektivt och har kapacitet, i kombination med en värmepump, att kyla ett utrymme snabbt och hållbart. Detta minskar din energiförbrukning och har fortfarande optimal komfort.

Stratta Hybrid-radiatorn passar din värmepump

Om du redan använder en värmepump är installationen av Stratta Hybrid radiatorer det logiska valet. Dessa radiatorer är fullt utformade för effektivt samarbete med en värmepump. Tack vare DBL-systemet kan denna radiator värmas snabbt, effektivt och bekvämt. Även vid den lägsta varmvattentemperaturen. Detta är inte bara mycket bekväm, men även ökar säsongseffektiviteten i din värmepump. Det är riktigt lagarbete!

Den smarta radiator som går tillsammans med rytmen i ditt liv

Genom att använda genomtänkta sensorer vet Stratta Hybrid kontinuerligt vad som efterfrågas av den. Till exempel växlar den automatiskt från uppvärmning till kylning, till exempel. Det innebär att du alltid njuter av ditt perfekta inomhusklimat, med minimal effekt på utomhusklimatet. Inte bara på grund av den låga förbrukningen utan också på grund av de återvinningsbara råvaror som Stratta Hybrid är gjord av. På grund av sin kompakta storlek, de olika längder som finns och de breda färgmöjligheterna kan radiatorn också vackert införlivas i alla interiörer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *