Rådgivare (trainee)

Vi gör snabbt talanger till framgångsrika rådgivare

Har du en passion för finansmarknaden? Vill du arbeta med människor och hjälpa till med investeringar? Värdesätter du duktiga medarbetare och en prestationsinriktad kultur? Önskar du kontinuerlig utveckling? Vill du ha ersättning motsvarande din prestation? Har du potential att leda andra och/eller driva kontor? I så fall ska du börja arbeta på Cerberus - ett av Sveriges största fristående rådgivningsföretag inom spar- och trygghetslösningar. Hos oss får du möjlighet att uppnå din fulla potential inom branschen för finansiell rådgivning.

Driven, social och kundfokuserad

Vi söker dig som har stark drivkraft att bli en framgångsrik Investeringsrådgivare. För att lyckas ska du framförallt vara positiv, driven, disciplinerad, systematisk, målinriktad och uthållig. Du bör givetvis även vara social, kundfokuserad och ha god kunskap om ekonomi, finansmarknaden och finansiella instrument. Vi förutsätter att du inger förtroende, har en oklanderlig karaktär samt förmågan att skapa och vårda relationer.

Utmanande, utvecklande och meriterande

Du får en effektiv inskolning i yrket som försäkringsförmedlare och investeringsrådgivare under ett sex månader långt traineeprogram bestående av utbildning och praktik. Under programmet får du kunskap om; finansiell ekonomi, försäkringar, finansiella instrument, kommunikationsteknik, rådgivning, regelverk, nykundsanskaffning (i form av besöksbokning) och att assistera försäkringsförmedlare.

Redan efter två månaders inskolning blir du licensierad rådgivare och får påbörja arbetet som investeringasrådgivare. Parallellt med arbetet som rådgivare erhåller du erhålla fortsatt utbildning. Efter sex månader blir du även licensierad försäkringsförmedlare. Det innebär att du kommer att kunna hjälpa både privatpersoner och företag med såväl försäkringsförmedling som investeringsrådgivning. Som rådgivare får tillgång till Cerberus analys av försäkringar och finansiella produkter samt ett marknadsledande systemstöd för rådgivning och rådgivningsdokumentation.

För att du ska bli framgångsrik som rådgivare får du; hjälp att införskaffa klienter, möjlighet att ta över befintliga klienter, möjlighet till assistent, daglig coachning och kontinuerlig kompetensutveckling. I takt med att din kunskap och erfarenhet tilltar får du möjlighet att arbeta med mer avancerad rådgivning och mer krävande klienter.

Vi erbjuder en inspirerande miljö där du får möjlighet till snabb utveckling, flexibla arbetstider och konkurrenskraftiga ersättningsvillkor. Vi erbjuder fast lön i kombination med prestationsbaserad lön.

Du som presterar och är entreprenöriellt lagt kan också få möjlighet att bidra till koncernens expansion genom att exempelvis bygga upp ett eller flera egna rådgivningskontor.

Din profil

Förutom social kompetens, inre drivkraft, samarbetsförmåga och integritet bör du:

  • ha akademisk examen eller motsvarande kompetens
  • vara, eller ha möjlighet att bli, licensierad av SwedSec Licensiering AB
  • vara, eller ha möjlighet att bli, licensierad av InsureSec AB
  • ha uppvisat toppresultat på tidigare tjänster av prestationsbaserad karaktär
  • ha en passion för finansmarknaden
  • vara en duktig kommunikatör
  • vara socialt uppskattad
  • ha mycket god etik och moral

Placering

Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg.

Sök tjänsten

Vänligen skicka personligt brev och cv till rekrytering@cerberusradgivning.se.

Vi granskar inkommande ansökningshandlingar fortlöpande och kontaktar intressanta personer inom 1-2 veckor.

Senast uppdaterad: 2017-01-16