Rådgivare (trainee)

Hos oss kan du snabbt bli en framgångsrik finansiell rådgivare

Har du en passion för finansmarknaden? Vill du arbeta med människor och hjälpa till med investeringar? Värdesätter du duktiga medarbetare och en prestationsinriktad kultur? Önskar du kontinuerlig utveckling? Vill du ha ersättning motsvarande din prestation? Har du potential att leda andra och/eller driva kontor? I så fall ska du börja arbeta på Cerberus - ett av Sveriges största fristående rådgivningsföretag inom spar- och trygghetslösningar. Hos oss får du möjlighet att uppnå din fulla potential inom branschen för finansiell rådgivning.

Driven, social och kundfokuserad

Vi söker dig som har stark drivkraft att bli en framgångsrik Investeringsrådgivare. För att lyckas ska du framförallt vara positiv, driven, disciplinerad, systematisk, målinriktad och uthållig. Du bör givetvis även vara social, kundfokuserad och ha god kunskap om ekonomi, finansmarknaden och finansiella instrument. Vi förutsätter att du inger förtroende, har en oklanderlig karaktär samt förmågan att skapa och vårda relationer.

Utmanande, utvecklande och meriterande

Du får en effektiv inskolning i yrket som försäkringsförmedlare och investeringsrådgivare under ett sex månader långt traineeprogram bestående av utbildning och praktik. Under programmet får du kunskap om; finansiell ekonomi, försäkringar, finansiella instrument, kommunikationsteknik, rådgivning, regelverk, nykundsanskaffning (i form av besöksbokning) och att assistera försäkringsförmedlare.

Efter avklarat program blir du licensierad försäkringsförmedlare och investeringsrådgivare. Därefter kommer du att hjälpa privatpersoner och/eller företag med försäkringsförmedling och investeringsrådgivning. Du får tillgång till Cerberus analysavdelning av försäkringar och finansiella produkter samt ett marknadsledande systemstöd för rådgivning och rådgivningsdokumentation.

För att du ska bli framgångsrik som rådgivare får du; hjälp att införskaffa klienter, möjlighet att ta över befintliga klienter, möjlighet till assistent, daglig coachning och kontinuerlig kompetensutveckling. I takt med att din kunskap och erfarenhet tilltar får du möjlighet att arbeta med mer avancerad rådgivning och mer krävande klienter.

Vi erbjuder en inspirerande miljö där du får möjlighet att utvecklas snabbt, flexibla arbetstider och konkurrenskraftiga ersättningsvillkor.

Du som presterar och är entreprenöriellt lagt kan också få möjlighet att bidra till koncernens expansion genom att exempelvis bygga upp ett eller flera egna rådgivningskontor.

Din profil

Förutom social kompetens, inre drivkraft, samarbetsförmåga och integritet bör du:

  • ha akademisk examen eller motsvarande kompetens
  • vara, eller ha möjlighet att bli, licensierad av SwedSec Licensiering AB
  • vara, eller ha möjlighet att bli, licensierad av InsureSec AB
  • ha uppvisat toppresultat på tidigare tjänster av prestationsbaserad karaktär
  • ha en passion för finansmarknaden
  • vara en duktig kommunikatör
  • vara socialt uppskattad
  • ha mycket god etik och moral
Senast uppdaterad: 2016-09-08