Karriär

Möjlighet till snabb utveckling inom branschen för finansiell rådgivning

Cerberus är ett av Sveriges största fristående rådgivningsföretag inom spar- och trygghetslösningar. Hos oss blir du en del av ett tillväxtföretag som kännetecknas av kundfokus, kunskap, engagemang och pålitlighet. Här får du möjlighet att arbeta tillsammans med flera av Sveriges främsta rådgivare inriktade på sparförsäkringar och värdepapper. Det innebär en inspirerande arbetsmiljö och goda möjligheter till snabb personlig och professionell utveckling.

Karriärföretag 2017

Cerberus är utsedda till ett Karriärföretag 2017. Utmärkelsen tilldelas de arbetsgivare som har högst kvalité i sitt employer branding arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter till sina medarbetare. Utmärkelsen delas ut årligen till 100 arbetsgivare.
En av Sveriges Bästa Arbetsgivare

När medarbetare fick betygsätta sin arbetsgivare blev Cerberus utsedda till en av Sveriges bästa arbetsgivare 2015. Det framgår av Universums och Metrojobbs årliga undersökning - Sveriges Bästa Arbetsgivare. I undersökningen får medarbetarna själva bedöma sin nuvarande arbetsgivare utifrån tre faktorer; intern identitet, nöjdhet och lojalitet.

 

En av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare

När studenter fick rösta om vilka företag som är de mest attraktiva arbetsgivarna blev Cerberus utsedda till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare 2015. Det framgår av Universums årliga studentundersökning FöretagsBarometern. Cerberus har även utsetts till en ”Superraket” 2015 av Universum, tack vare att Cerberus tillhörde de fem företag som förbättrade sin ranking mest jämfört med föregående års ranking. 

 

Vänligen kontakta oss för mer information om dina möjligheter till karriär.

Senast uppdaterad: 2016-12-12